Efterfødselstræning

EFTERFØDSELS TRÆNING


ONSDAGE 25. OKTOBER - 13. DECEMBER

KL. 13.00 - 13.55 (1.160 KR.)

Kom tilbage i form efter din fødsel, eller vedligehold kroppen, så du bedst kan holde til de belastninger du udsættes for som nybagt mor.


Vi har ekstra fokus på at styrke og genetablere bækkenbundens elasticitet, samt at afhjælpe spændt nakke, ryg og skuldre.


Mavemusklerne trænes skånsomt, med fokus på at samle og hele en eventuel rectus diastase.

EFTERFØDSELSTRÆNING I PROFESSIONELT PILATESSTUDIE  PÅ REFORMERE.

DIN UNDERVISER:

CHRISTEL PRESS


Christel er uddannet fysioterapeut og har mange års erfaring i undervisning i bevægeapparatet. 


Hun har i mere end 10 år undervist efterfødselshold og har særlige efteruddannelser i både før- og efterfødselspilates. I 2019 var hun i London på specialkursus i Pilates til før- og efterfødselstræning.Hun har yderligere specialkurser og uddannelse indenfor bækkenbund og rectus diastase.


Christel har selv to børn, og kender derved til de udfordringer der kan opstå før, under og efter graviditet og fødsel. 

EFTERFØDSELSPILATES

HVORDAN FOREGÅR DET?


Træningen foregår i vores pilatesstudie. Der er maximalt 6 deltagere på holdet, så du kan få den hjælp og vejledning du har behov for under træningen.Træningen har til formål at styrke og genetablere kroppen bedst muligt ovenpå en fødsel, uanset og du har født vaginalt eller ved kejsersnit.Vi træner på vores professionelle udstyr i pilates reformeren, og benytter os bl.a. af Empelvic metoden når vi fokuser på at opnå en stærk og elastisk bækkenbund. 

HVORNÅR MÅ JEG STARTE EFTER MIN FØDSEL?Vi anbefaler altid at vente til 8 uger efter din fødsel, uanset om det er vaginalt eller ved kejsersnit.Helt optimalt bør du have været til 8 ugers kontrol hos din egen læge før du starter.Er du vandt til at træne, kan du muligvis opstarte tidligere. Her vil vi dog gerne se dig til en 1/1 træning før opstart på hold. En god ide er også at have en veletableret amning, før du starter træning.