Uden ydernummer

HVAD BETYDER DET AT VI ARBEJDER

UDEN YDERNUMMER

OG UDENFOR SYGESIKRINGENS OVERENSKOMST??

HVAD ER ET YDERNUMMER?


Med et ydernummer er man en del af afregningen under den offentlige sygesikring. Ydernumrene udgør en økonomisk ramme for fysioterapi i Danmark, og for ikke at sprænge budgettet, er flere og flere fysioterapeuter nødsaget til at arbejde uden for den offentlige sygesikring - ligesom os.


I Danmark findes der ca. 2000 ydernumre, som alle er fordelt til forskellige dele af landet. Der er ikke kommet nye ydernumre til i vores område i mange år, og det er derfor ikke muligt for os at få et ydernummer.


I nogle tilfælde kan en klinik ønske at sælge et ydernummer, men det er ofte til en voldsom overpris, som ikke er realistisk for mange mindre klinikker som os. 


HVAD BETYDER DET FOR DIG??


Det betyder at du selv skal betale for din behandling. Til gengæld er vores pris helt gennemsigtig og alt inklusiv.*


Når man modtager behandling indenfor sygesikringen, er er prisen alt eksklusiv. Det vil sige at du modtager behandling, men tape, laser, shockwawe, akupunktur, el-terapi mm. ofte kommer mod en merbetaling. 


Ofte ses det også at den økonomiske ramme inden for ydernummer-klinikkerne er opbrugt, og derfor kan du ligesåvel, støde på ydelser der ikke er dækket under den offentlige sygesikring på ydernummer klinikkerne, da de tilbyder ydelser både indenfor og udenfor den offentlige sygesikring. 


Da vores pris er alt inklusiv*, er vi ofte ikke dyrere end klinikkerne der arbejder indenfor sygesikringen. 


HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?


Vores kunder kommer til os fordi vi er dygtige, fordi vi giver en god behandling og fordi vi altid gør vores bedste, for at du skal føle dig godt tilpas og godt behandlet. 


... og fordi vi har noget af det bedste udstyr på markedet til at behandle dig med. 


Vidste du at vi er den anden klinik i Danmark der har en K-laser special? Den har alt det bedste fra den almindelige k-laser og så lige lidt til. 


FÅR DU FORTSAT TILSKUD FRA SYGESIKRINGEN DANMARK?


JA! det gør du. Så længe du lever op til sygeforsikringen krav for tilskud, og vi indberetter automatisk det hele for dig.


JEG HAR EN HENVISNING FRA LÆGEN - HVAD MED DEN?


Vi kan sagtens hente din henvisning og kommunikere med din læge. Henvisningen kan dog ikke benyttes til tilskud. 


Ind imellem kræver din forsikring at der foreligger en henvisning, og det er intet problem selvom vi arbejder udenfor sygesikringen.


* Der kan være tillæg og egenbetaling ved nogle forsikringsdækninger.