Uden ydernummer

HVAD BETYDER DET AT VI

ARBEJDER UDEN YDERNUMMER

OG UDEN FOR SYGESIKRINGENS OVERENSKOMST??

MED ET YDERNUMMER ER MAN EN DEL AF AFREGNINGEN UNDER DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING. YDERNUMRENE UDGØR DEN ØKONOMISKE RAMME FOR FYSIOTERAPI I DANMARK, OG FOR IKKE AT SPRÆNGE BUDGETTET, ER FLERE OG FLERE FYSIOTERAPEUTER NØDSAGET TIL AT ARBEJDE UDEN FOR SYGESIKRINGEN

- LIGESOM OS.


I DANMARK FINDES DER CA. 2.000 YDERNUMRE, SOM ALLE ER FORDELT TIL FORSKELLIGE DELE AF LANDET. DER ER IKKE KOMMET NYE YDERNUMRE TIL I VORES OMRÅDE I MANGE ÅR, OG DET ER DERMED IKKE MULIGT FOR OS AT FÅ ET YDERNUMMER. I NOGLE TILFÆLDE KAN EN KLINIK ØNSKE AT SÆLGE ET YDERNUMMER, MEN OFTE ER DET TIL EN VOLDSOM OVERPRIS, SOM IKKE ER REALISTISK FOR MANGE MINDRE KLINIKKER SOM OS. 


HVAD BETYDER DET FOR DIG??


DET BETYDER AT DU SELV SKAL BETALE FOR DIN BEHANDLING.

VORES PRIS ER HELT GENNEMSIGTIG OG ALT INKLUSIV. 


NÅR MAN MODTAGER BEHANDLING INDEN FOR SYGESIKRINGEN, ER YDELSEN ALT EKSKLUSIV. DET VIL SIGE AT DU MODTAGER BEHANDLING, MEN TAPE, LASER, SHOCKWAWE, AKUPUNKTUR MM. KOMMER MOD EN MERBETALING. 


OFTE SES DET OGSÅ AT DEN ØKONOMISKE RAMME FOR YDERNUMMER-KLINIKKERNE ER OPBRUGT, OG DERFOR KAN DU LIGESÅVEL STØDE PÅ YDELSER DER IKKE ER DÆKKET UNDER DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING, DA DE TILBYDER YDELSER BÅDE INDENFOR OG UDEN FOR SYGESIKRINGEN.


DERFOR ER VI OFTE IKKE DYRERE END KLINIKKERNE DER ARBEJDER INDENFOR SYGESIKRINGEN.


HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?


VORES KUNDER KOMMER FORDI VI ER DYGTIGE, FORDI VI GIVER EN GOD BEHANDLING OG FORDI VI ALTID GØR VORES BEDSTE, FOR AT DU SKAL FØLE DIG TILPAS OG GODT BEHANDLET. 


... OG OGSÅ FORDI VI HAR NOGET AF DET BEDSTE UDSTYR PÅ MARKEDET TIL AT BEHANDLE DIG MED.


FÅR DU FORTSAT TILSKUD FRA SYGESIKRINGEN DANMARK?


JA DET GØR DU, SÅ LÆNGE DU LEVER OP TIL SYGESIKRINGENS KRAV FOR TILSKUD. 

VI INDBERETTER HELT AUTOMATISK DIN REGNING. 


JEG HAR EN HENVISNING FRA LÆGEN - HVAD MED DEN?


VI KAN SAGTENS HENTE DIN HENVISNING OG KOMMUNIKERE MED DIN LÆGE. HENVISNINGEN KAN DOG IKKE BENYTTES TIL TILSKUD.


IND IMELLEM KRÆVER DIN FORSIKRING AT DER FORELIGGER EN HENVISNING, OG DET ER INTET PROBLEM, SELVOM VI ARBEJDER UDEN FOR SYGESIKRINGEN.